Humor

Vad vill kvinnor ha egentligen? På Studion den 3.3 kl.19.

 

“Robban och hans vänner sätter fingret på manligt och kvinnligt i en relation och lyfter upp det till helt nya dimensioner, samtidigt som skådelspelaren får hela publiken att vrida sig i skratt” - Marie, 45 år

Vi hade just förlovat oss – vi skulle gifta oss! Sen var vi på fest, kom hem, jag sa att jag ville ha plats, och så stack hon..??

Min tjej Malin, alltså. Eller min "tjej", eller vad vi nu är. För vi har inte pratat på två veckor. Jag stannade henne i dörren när hon stormade ut och frågade: ”vad är det du vill ha, specifikt?”
Då svarar Malin: ”jag vill ha, det alla kvinnor vill ha”

Välkommen på humorshow, ”Det manliga intellektet – finns det?” på Åbo Svenska Teater!

”Det manliga intellektet - finns det?” är en komedi där huvudpersonen Robert rannsakar sin hjärna för att svara på den klassiska frågan ”Vad vill kvinnor ha egentligen?”. 

“Varför?” undrar Robert. Själv har han ingen aning och frågan är om det blir bättre av alla goda råd han får från sina manliga kollegor, lagkamrater, bekanta och vänner.

Showen har uppförts för fulla scener i Mariehamn och nu har du äntligen din chans att se showen i Åbo!
Orginalmanuset är skrivet av Robert Dubac (USA) på engelska och har hyllats som en genialisk show runt om i världen. Den har översatts till ett tiotal språk - allt från isländska till hebreiska.


Välkommen till Åbo Svenska Teater och vinterns bästa humorshow!


Du köper biljetter genom ÅST:s biljettlucka och online på 
“Jag tror att alla, unga som gamla, kan känna igen sig i showen och skulle verkligen rekommendera alla att se den! Showen är jätterolig och får en på samma gång att tänka till kring viktiga frågor. Ett tips är att ta med sig sin partner eller vän av det motsatta könet, det leder garanterat till roliga och intressanta diskussioner efteråt!” - Sanna, 30 år