LEHDISTÖ

Tietoa lehdistöalennuksista ja lehdistökäytännöstämme. Löydät myös teatterin tiedotteita ja pressikuvamme.

LIITY PRESSILISTALLEMME Haluatko pysyä ajan tasalla Åbo Svenska Teaterin tapahtumista ja saada kutsun tiedotustilaisuuksiimme?
Liity lehdistölistallamme lähettämällä  sähköpostia teatterin tiedottajalle Maria Olinille, maria.olin@abosvenskateater.fi.

Ilmoita nimesi, edustamasi media, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Kiitos!

 

Lehdistökäytäntö

Åbo Svenska Teater järjestää lehdistötilaisuuden joka kevät ja syksy, aina uuden esityskauden alkaessa. Tämän lisäksi järjestetään ennen jokaista omaa produktiota erillinen lehdistötilaisuus. Silloin ohjaaja ja työryhmä esittelevät itsensä ja usein myös esitämme kyseessä olevasta produktiosta näytteen. Nauhoittaminen ja kuvaus ovat tuolloin sallittuja ja materiaalia saa käyttää eri medioissa. Mikäli toimittajalla on tarve nauhoittaa tai kuvata esityksen aikana hänen tulee ottaa yhteyttä tiedottaja Maria Oliniin sähköpostitse maria.olin@abosvenskateater.fi tai puhelimitse puh. 045 650 46 08. 


arvostelijapaikat- ja lehdistöalennukset

Kutsu ensi-iltaan on henkilökohtainen ja koskee vain mediaa, joka arvostelee tai muuten huomioi näytelmän. Lehdistölippu on ilmainen (myös seuralaiselle). Ilmoittaudu sähköpostilla tai puhelimitse teatterin tiedottajalle, maria.olin [at] abosvenskateater.fi, tai lippukassaan puh. 02-277 7377 tai biljetter [at] abosvenskateater.fi.
Jos haluat nähdä näytelmän, mutta et huomioi sitä mediassa, olet oikeutettu lehdistöalennukseen lippuhinnasta esittämällä lehdistökorttisi lipunmyynnissä. Lehdistöalennus (-50 %, koskee myös seuralaista) koskee kaikkia esityspäiviä paitsi uudenvuodenaattoa ja vapunaattoa. HUOM! Ei koske ryhmiä. Toimittajaryhmiä pyydetään ottamaan yhteys ryhmämyyntiin, 02-277 7378 tai 02-277 7379.

Tiedotteet


Åbo Svenska Teaterin lehdistötiedotteet löytyvät sekä ruotsiksi että suomeksi:
http://www.abosvenskateater.fi/sv/press/pressmeddelanden/