Musiikki

Flame Jazz tuo neljä tunnelmallista iltakonserttia teatteriin.
Tiljanilla 8.9.-1.12. klo 22. 

 

"Kaikki esiintyvät Åbo Svenska Teaterin Café Tiljanissa, joka on muodostunut turkulaisen jazz-väen musiikillinen kamari. Siellä jazz soi akustisen kauniisti ylellisessä ympäristössä. Tuleva ohjelmisto ei näytä laskevaa käyrää." - TS

 

Pe 8.9 klo. 22: Magnetia Orkesteri


Pauli Lyytinen – saksofonit
Verneri Pohjola – trumpetti
Eero Tikkanen – basso
Mika Kallio – rummut

Improvisaation mestarit Pauli Lyytinen ja Verneri Pohjola nousevat Café Tiljanin lavalle tuoreen Magnetia Orkesterin levynjulkaisukonsertissa. Syksyn ensimmäinen Flame Jazz -ilta tarjoaa akustista jazzia maan kärkisoittajien esittämänä. Luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä suuria tunteita!

 

Pe 6.10. klo 22: Kadri Voorand Quartet (ES)

Kadri Voorand – laulu
Virgo Sillamaa – kitara
Taavo Remmelin – basso
Ahto Abner - rummut

Virolaislaulaja Kadri Voorandin kiihkeä lavaesiintyminen ja persoonallinen musiikki ovat lumonneet jazzin ystävät ympäri maailmaa. Kadri palkittiin tänä vuonna Viron parhaana naisartistina, ja hänen yhtyeensä kolmas levy Armupurjus voitti parhaan jazzalbumin sarjan. Musiikillinen raikkaus, aktiivisuus kansainvälisellä kentällä ja Kadrin maanläheinen persoona ovat tehneet hänestä yhden Viron rakastetuimmista muusikoista.

 

Pe 10.11. klo 22: Joona Toivanen Trio


Joona Toivanen – piano
Tapani Toivanen – basso
Olavi Louhivuori - rummut

Jyväskylästä maailmanmaineeseen ponnistanut Joona Toivanen Trio on tullut jo kypsään 20 vuoden ikään. Pohjoismaista lyyristä pianojazzia soittava kokoonpano juhlistaa tasavuosia kiertueella ja uudella albumilla. Trio nousi aikanaan kansainväliseen tietoisuuteen pohjoismaisen jazzyhtyekilpailun voiton myötä, ja vuodet ovat vieneet yhtyettä ympäri maailmaa Australiaa ja Aasia myöten.

 

Pe 1.12. klo 22: Laura Annika Quartet

Annika Mustonen – laulu
Aleksis Liukko – piano
Joonas Tuuri – kontrabasso
Jesse Ojajärvi – rummut

Räiskyviä sävellyksiä ja kuulaita tuokiokuvia yhteen kietova Laura Annika Quartet julkaisee debyyttialbuminsa syksyllä 2017. Yhtyettä luotsaa laulaja Annika Mustonen, joka säveltää yhtyeen musiikkia pianisti Aleksis Liukon kanssa. Sanatonta ja sanoitettua laulua taitavasti yhdistelevä kokoonpano tarjoaa tunnelmallisen illan huippujazzin parissa.

 

www.flamejazz.com

Kesä 2019
MaTiKeToPeLaSu
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Osta liput

Huom! Ostaessasi lippuja ovella vain käteismaksu!

Esitystiedot


Laji: Jazz

Konsertit: 8.9.-1.12.2017

Näyttämö: Café Tiljan HUOM! Sisäänkäynti Eerikinkadulta 13 A!

Pituus: vaihtelee

Instagram