Opastetut kierrokset

  Tule opastetulle kierrokselle Suomen vanhimpaan teatteritaloon!


Åbo Svenska Teater järjestää opastettuja kierroksia keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-18. Kierros kestää n. tunnin ja sen aikana tutustutaan teatterin historiaan, verstaisiin ja teatterityöskentelyyn.


Kierrokset kouluille

Tarjoamme ilmaisia kierroksia kouluille (peruskoulu ja lukio). Kierrokset järjestetään keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-18. Kierroksen aikana tutustutaan teatterihistoriaan ja saadaan teatteritietoutta. Sopiva ryhmäkoko on 20 henkilöä (max. 25 hlöä).

Historiallinen kierros

Historialliset kierrokset on suunniteltu aikuisryhmille. Kierrokset järjestetään keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-18.  Sopiva ryhmäkoko on 20 henkilöä (max. 25 hlöä). Kierroksen hinta on 50 €/ryhmä.

Lisätietoa ja varaukset: tiedottaja Maria Olin, 045-650 4608 tai maria.olin(a)abosvenskateater.fi

Tervetuloa!

 

 

 

Ensimmäisenä Turussa-kierros

Missä sijaitsi Suomen ensimmäinen luostari? Kuka oli Johan Seipel ja mitä hän teki? Kuka on julkaissut ensimmäisen suomenkielisen almanakan? Miltä näyttää Suomen vanhimman teatterin, Åbo Svenska Teaterin kulisseissä?

Tulee kuulemaan näistä ja monista muista Turusta alkaneista asioista. Kävelykierros kestää noin kaksi tuntia. Reitti kulkee Turun turuilla ja toreilla päättyen Åbo Svenska Teaterin opastettuun esittelyyn Kauppatorin laidalle.

Tilaa retkesi VisitTurulta: p. (02) 262 7900 tai myynti@visitturku.fi