Boka och köp

Det är enkelt att boka och köpa biljetter till ÅST:s föreställningar.

 

Bokningar

- ÅST:s telefonförsäljning är öppen ti-fr kl.12-16, tfn (02) 277 7377.

- ÅST:s biljettkassa i Hansakvarteret är öppen ti-lö kl.12-18 samt 1 h före föreställning. Biljettkassans telefonnummer är (02) 277 7377 och du kan även skicka e-post till biljetter(a)abosvenskateater.fi. Vi försöker svara på e-post inom en vardag.

OBS! Bokade biljetter måste lösas ut senast två veckor efter bokning, annars annulleras bokningen automatiskt.

- Internetbokningar kan göras via Ticketmaster Suomi: www.ticketmaster.fi och (www.ticnet.se, gäller Sverige).
Du kan behändigt skriva ut biljetten hemma.

- Ring Ticketmaster Suomi, telefon 0600 10 800 (1,96€/min+lna) må-lö 8-21 och söndagar 8-18

 

Betalningssätt

- ÅST:s biljettkassa: Det går bra att betala kontant, med bank- eller kreditkort, Smartums kort och kultursedel, Virikekort och -kultursedel, Tykysedlar och Ticket Virike-kort, ÅST:s presentkort samt med faktura (faktureringstillägg 5 €).

- Lös ut dina biljetter i R-kiosken: Om du vill undvika köer går det bra att lösa ut dina biljetter i din närmaste R-kiosk. Du kan lösa ut max 10 biljetter/bokning. R-kiosken debiterar 2,50-3,00€/biljett.

- Lös ut dina biljetter på Ticketmaster Suomis försäljningsställen, tex Stockmann och Wiklund i Åbo. Se hela listan här.

OBS! Kontrollera din biljett. Köpt biljett återlöses eller bytes ej. Vi tillämpar Ticketmaster Suomis allmänna avtalsvillkor.

 

Teatersalongens tillgänglighet

På grund av teaterns historiska arkitektur erbjuder vi platser för rullstolsbundna på
parkett och för personer med begränsad rörelseförmåga på parkett eller första balkong.
Försäkra dig om en lämplig plats genom att kontakta vår biljettförsäljning.

Salongskarta

 

Klicka på kartan för att förstora den,

 

VI FÖRNYAR VÅR SALONGSKARTA
Om du bokar platser i kategorierna B eller C, kontakta vår biljettförsäljning.

I priskategori II (B-platserna) är sikten och komforten varierande. I priskategori III (C-platserna) är sikten och komforten begränsad (nr 255-263, 280-288 är barstolar, nr 351-356, 362-367 är bänkar). Textningen syns inte från rad 1. Det finns plats för fyra rullstolar på parketten.

Ge en upplevelse i present!

Ett presentkort till Åbo Svenska Teater är en uppskattad present till en familjemedlem eller en vän. En garanterad upplevelse och dessutom ett miljövänligt alternativ som alla har glädje av, även den som redan har allt!

Presentkortet är i kraft ett år och du kan själv bestämma värdet på det. Presentkortet byts ut mot biljetter till valbar föreställning i biljettkassan.

Köp ditt presentkort i biljettkassan i Thalia, tfn 02-277 7377 och biljetter@abosvenskateater.fi

Kommentera föreställningen via Ticketmaster Suomi

Åbo Svenska Teater använder det landsomfattande systemet Ticketmaster Suomi i sin biljettförsäljning. Kunduppgifterna är inte offentliga,men nog tillgängliga för Ticketmaster Suomis upprätthållare. De skickar automatiskt en uppmaning till kunder och ber om kommentarer till den föreställning man sett. Kunden kan antingen svara på uppmaningen eller ignorera den.
Kunden kan också låta bli att ange sin e-post adress.